Fjernelse af tatovering

AQUA INK

Laserbehandling

Ved fjernelse af en tatovering med laserbehandling går man ind og sprænger blæk partikler i det øverste lag af huden. Herefter kan kroppen langsomt udskille de ødelagte blæk partikler, som alle andre affaldsstoffer i kroppen. Selve behandlingen kan variere i tid og antal gange.

Dette kommer an på størrelsen af tatoveringen. Laserbehandling er dog den hurtigste og mest effektive behandling til fjernelse af tatoveringer, uden kirurgi.Det er vigtigt at du er opmærksom at det som oftest kræver mellem 6 og 12 behandlinger før tatoveringen er helt ude af syne. Dette afhænger også af din krops helings proces.

Der skal gå mindst 6 uger i mellem dine behandlinger, og her er din krop igen en faktor. Det er vigtigt at kroppen får lov til at hele og udskille de ødelagte blæk pigmenter. Med denne struktur i din proces, begrænser du mest muligt risikoen for pigmentforandringer på kroppen.

Derfor er processen meget forskellig fra person til person. Vi sammensætter dit forløb i samarbejde med dig, så du opnår det bedste, hurtigste og pæneste resultat.

Der er ingen tvivl at menneskers smerte følelse er forskellig. Vi ved derfor også at fjerne en tatovering kan gøre lidt ondt. Ligesom at nålen arbejder når vi laver tatoveringer, kan laseren arbejde også mærkes. Smerten kan afhjælpes med bedøvende creme og pauser i behandlingen.
Dette kommer an på dig.

AQUA INK

Vores maskine

Hos AQUA INK TATTOO bruger vi laser maskinen ved navn:
Q Switch Nd: Yag Laser PRO-MEDIS. 
Denne maskine er vi uddannet i at arbejde med og har certifikat derpå. 

AQUA INK

Efterbehandling

Efter at du har modtaget laserbehandling for at fjerne den ønskede tatovering, er det vigtigt at efterbehandle området. På denne måde skåner du huden og opnår det bedste og pæneste resultat af behandlingen.

Det er helt normalt at huden efter behandling kan være rød og følsom, dette vil aftage i takt helingen af det behandlede område. Der kan også forekomme let kløe på det behandlede område, dette vil også aftale. Skulle der komme små blærer på huden efter fjernelsen af tatoveringen, må du ikke punktere disse, det er helt normalt og vil oftest forsvinde hurtigt igen.

Du skal være opmærksom på, at 4 uger efter fjernelsen af tatoveringen, anbefales det at undgå sol, spa, dampbad, pool, svømmehal og lignende aktiviteter. Hård fysisk træning i op til 3 dage efter behandlingen, er heller ikke anbefalet.

For det bedste resultat og hurtigere heling anbefales det at du holder området rent med parfumefri sæbe samt smører det behandlede område med gel flere gange dagligt. Nærmere information om efterbehandling modtager du når processen startes.
Spørg gerne indtil hvordan du kan hjælpe til mest effektive behandling og bedste resultat.

Cerificeret Fjernelse af tatovering

Hos AQUA INK er vi certificeret i vores håndværk og arbejde med fjernelse af tatoveringer. Det betyder helt konkret, at vi er uddannet i behandling med laser.
Dette betyder for dig som kunde at du hos os har de bedste vilkår og trygt kan regne med at vores arbejde udføres på ordentlig vis. 

Slawomir Slowik

AQUA INK

Vi er Aqua ink

Aqua Ink blev grundlagt i september 2019 af Slavomir Slowik, der åbnede butikken i Vanløse. Siden er butikken blevet udviddet, og nye artister med forskellige stilarter er kommet til.

Kontakt os


    HOLD DIG OPDATERET

    Hold dig opdateret på vores facebook- eller instagramside. Og hold udkig efter trends og gode tilbud.