Tattoo Sketches

Før tatoveringen

Når man skal have lavet en tatovering, laver tatovøren ofte en eller flere sketches af den pågældedende tatovering, som kunden ønsker.
Vi bruger sketches, som et prejlemærke til hvordan tatoveringen kan blive. Det vil sige at sketchen selvfølgelig kan justeres, den lever op til dine ønsker og forventninger.

Allerede en idé?

Har du allerede en idé til hvordan du vil have din tatovering til at se ud, så kom endelig ind i vores tattoo shop, og få en uforpligtende snak.
Hvis du i forvejen har nogle billeder eller sketches, som tatovøren skal gå ud fra, så tag dem med, når du skal have lavet din tatovering – så kan I sammen finde den bedste løsning til dig.

Find inspiration

Er du i tvivl om hvilken stil din nye tatovering skal laves i? Eller søger du bare inspiration til en ny tatovering? Så kan du se nærmere på nogle af Aqua Inks designs og sketches. Ønsker du at bestille tid eller høre mere, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Aqua Ink Tattoo åbnede butikken i Vanløse op første gang i september 2019 af Slavomir Slowik. Med tiden er butikken blevet udviddet, og nye artister med forskellige stilarter er kommet til.

Kontakt os


    HOLD DIG OPDATERET

    Følg med på de sociale medier hvad der sker i butikken.