tatovering med Farver

En tatovering med farve kan skabe både dybde og dynamik. Hvad end der er tale om en enkelt farve i en ellers sort og hvid tatovering, eller en tatovering i fuld farve. En tatovering med farve giver dig større frihed og mulighed for at skabe et unikt design og udtryk.

Giv din tatovering liv med farver

Tatovering med farver kan ofte give den pågældende tatovering et liv i udtrykket.
Man kan også vælge at mikse farverne, så en del er sort/hvid, men har et hint af farve. En sort og hvid tatovering kan tilføjes ekstra liv og dynamik, ved at implementere en bestemt farve. Ligeledes vil øjet automatik blive draget til dette område. Ønsker du at fremhæve specifikke områder eller detaljer, vil en tatovering med farve være det rette valg for dig.

Dertil kan man også give lidt liv til gamle tatoveringer, ved at give farve en opfriskning. Gennem brugen af farver, kan du gøre dine gamle tatoveringer en ny energi og udseende. Ønsker du at vide mere om hvordan vi kan skabe nye muligheder for din tatovering? Så er du velkommen til at kontakte os

Farver med omtanke

Hos Aqua Ink Tattoo går vi ikke på kompromis med kvaliteten af blæk. Derfor bruger vi kun gennemtestede farver til at tatovere med. For os er det altafgørende for en tatovering, at der bliver brugt de rigtige farver, og sætter ikke vores kunders helbred på spil.

For yderligere information eller spørgsmål om allergener, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Aqua Ink Tattoo blev stiftet i september 2019 af Slavomir Slowik, der åbnede butikken i Vanløse. Med tiden er butikken blevet udviddet, og nye artister med forskellige stilarter er kommet til.

Kontakt os


    HOLD DIG OPDATERET

    Følg med på de sociale medier hvad der sker i butikken.